• Welcome to Minr.org

    Server IP: zero.minr.org 

    Java Version: 1.20.4

    Who are we?

    Welcome to one of the oldest Minecraft servers and communities in the world! Zero.minr.org dates back over 13 years and has been consistently providing endless hours of fun and excitement for players from all over the globe. With an uptime of 99%, you can count on us to be here for you whenever you're in the mood for some challenging minecraft parkour, puzzles and mazes.

    Our server is home to over 600+ challenges, each designed to keep you engaged and entertained for months on end. These challenges have been created, tested and curated by our green membership community, who are true experts in all things challenges! Our community is made up of some of the most dedicated and skilled players, who have completed our Hardcore set of challenges and continue to create new and innovative experiences for our server.

    At our core, we are strongly committed to fair play and against any form of pay-to-win features. We have been privately funded since our inception, which has allowed us to provide a level playing field for all our players, free of any hidden advantages. This dedication to fair play has resulted in a thriving community where everyone has a chance to excel and showcase their skills.

    So why not join us and become a part of something truly special? Who knows, you may even have what it takes to create a challenge that will remain on our server for years to come. Whether you're a seasoned Minecraft veteran or a newcomer to the game, we look forward to welcoming you to our server.

    For more information about zero.minr.org click here.


Uploading Forum Images?

Status
Not open for further replies.

skyerzz

Awesome
Greenie
Nov 2, 2013
552
257
Hi all,

Every time i try to upload an image to the forums, it gives me an error that something went wrong, and it has been giving this for about a month now. I tried deleting old uploaded things of mine, but it didnt help. Does anyone else have this problem, or am i doing something wrong?
 

Jkjkelly1

The 28th Doctor.
Op
Oct 27, 2013
636
251
1) Have you uploaded images before?

2) If no to question 1, are you doing it properly?
 

Ajdj

Minr Admin
Op
Oct 28, 2013
2,877
1,445
I had similar issues while setting up the first HC article, I could get the image to load up on there either. Tried .jpg, .png, and any other file formats i could think of

@Chillers and @c_dric , any idea why this is happening?
 

Zatharel

Другар
Op
Board
Nov 5, 2013
2,034
1,654
This actually happens to me too. Like Dist said, if you're using imgur, make sure it's a .jpg link. If you're using a screen share program like gyazo or lightshot it won't work.
 

creeperTNTman198

Lord of the Creepers
Mod
Nov 2, 2013
914
249
I just upload to imgur or tinypic and post the link. I'm too lazy to deal with embedding it into the post
 

Chillers

Administrator
Op
Oct 26, 2013
2,275
1,440
@c_dric Did anything change with the hosting? i'm unable to connect via ftp, seems to be folder permissions not being set to public (777) may have something to do with the backup that was restored previously.
 
Status
Not open for further replies.
Top